loading

1. Informatii despre site

1.1. Site-ul web clubulromandefringillidae.ro este proprietatea Clubului Romand de Fringillidae.
1.2. clubulromandefringillidae.ro nu raspunde de site-urile la care se ajunge prin legaturi de pe acest site.

2. Proprietatea Intelectuala

2.1 Continutul si design-ul clubulromandefringillidae.ro, inclusiv look&feel-ul acestuia sunt proprietatea clubulromandefringillidae.ro si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe. In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe site-ul clubulromandefringillidae.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie. In cazul continutului preluat de la parteneri pe baza acordurilor incheiate, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea respectiva.

2.2. Puteti folosi continutul clubulromandefringillidae.ro doar pentru folosinta dvs. personala, iar actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea clubulromandefringillidae.ro:
a. modificarea, publicarea, transmiterea, retransmiterea in orice mod sau forma, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra;
b. indepartarea insemnelor care identifica dreptul de autor al clubulromandefringillidae.ro asupra continutului;
c. reproducerea sau stocarea continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

2.3. Este interzisa orice utilizare a continutului clubulromandefringillidae.ro in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document sau de legislatia in vigoare. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de e-mail office@clubulromandefringillidae.ro

3. Schimbari ale site-ului

clubulromandefringillidae.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau. De asemenea, clubulromandefringillidae.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

4. Defectiuni datorate serverului sau internetului

Nu raspundem pentru defectiunile datorate server-ului pe care este gazduit site-ul sau pentru problemele cauzate de functionalitatea conexiunii internet.

5. Viata privata

5.1 Informatii generale

clubulromandefringillidae.ro respecta legislatia romana in vigoare, in speta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere, datata si semnata la office@clubulromandefringillidae.ro

Prin trimiterea de mesaje in pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate SRP, se considera ca utilizatorul consimte primirea de emailuri periodice cu informatii diverse din partea organizatiei noastre.

5.2. Cum protejam informatiile colectate de la dvs.

Confidentialitatea si protectia informatiilor colectate de la dvs. sunt de o importanta vitala pentru noi. clubulromandefringillidae.ro nu ofera informatia colectata unor terti fara consimtamantul dvs. expres si prealabil.

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul site-ului este protejat de o parola.

In momentul in care noi primim informatiile transmise de dvs. va garantam ca vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora in sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislatia romana in vigoare.

6. Alte clauze

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.

Utilizatorii clubulromandefringillidae.ro pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura site-ului respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Proprietarului site-ului sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam.

7. Legea guvernanta

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentele termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata unui arbitru, iar in conditiile in care partile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru in termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenta va reveni instantelor de la sediul clubulromandefringillidae.ro.